•• Management, advies & coaching ••

Nieuws

Kom jij Sietsma & Sietsma versterken als interim-projectmanager?

Geschreven op

Wie zijn wij? Sietsma & Sietsma is een managementadviesbureau dat is opgericht door Herman en Arrien Sietsma. Arrien, directeur van het bureau, was tot 2014 hoofd van de Interimpool gemeente Arnhem, een team met project- en interim-managers. Lees meer »

Wil jij werken voor Sietsma & Sietsma?

Geschreven op

We zien grote uitdagingen bij gemeenten op het snijvlak van de domeinen sociaal en bedrijfsvoering. Hoe leveren we kwaliteit die betaalbaar is? Dat kan, maar vraagt professionals die creatief zijn, sociaal, zakelijk en resultaatgericht. Lees meer »

Herman blikt terug op tijd als NCG en kijkt vooruit

Geschreven op

Groningen Herman heeft de tweede helft 2018 de functie van interim-Nationaal Coördinator Groningen vervuld. Dit was een tijdelijke opdracht; deze vacature is inmiddels per 1 januari 2019 definitief vervuld met de benoeming van Peter Spijkerman. Lees meer »

Bedankt voor uw vertrouwen & fijne feestdagen!

Geschreven op

In 2018 werkten we samen met de gemeenten Arnhem, Roermond, Renkum, Epe, Wageningen University & Research, het Ministerie van Economische Zaken, de Zuidelijke Rekenkamer, kasteel Doorn, Kasteel Amerongen, Bedrijfsvoeringsorganisatie West Betuwe, Flexkwaliteit en Necker va... Lees meer »

Advies Sietsma & Sietsma BWB

Geschreven op

Sietsma & Sietsma stelden in samenwerking met Seintra vd Laar een advies op voor Bedrijfsvoeringsorganisatie West Betuwe (BWB). Het doel was om onderbouwde informatie en inzicht te krijgen inde formatie en bijbehorende budgetten die voor de bedrijfsvoering van BWB zelf no... Lees meer »

Zomer!

Geschreven op

Het afgelopen half jaar hebben we samen met onze opdrachtgevers ons daar kunnen inzetten waar we energie van krijgen en van toegevoegde waarde kunnen zijn; daar zijn we blij mee! Bijdragen aan goede samenwerking, optimale planvorming of organisatieadvies leveren waarmee n... Lees meer »

Sietsma & Sietsma leveren organisatie-advies aan Bedrijfsvoeringsorganisatie W-Betuwe

Geschreven op

Begin 2016 startten de gemeenten Tiel, Geldermalsen en Culemborg gezamenlijk de Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe (BWB). Deze organisatie met ruim 150 professionals moet de drie gemeenten (samen circa 100.000 inwoners) ondersteunen bij de taken op de gebieden van fi... Lees meer »

Bedankt voor de goede samenwerking in 2017 & op naar een mooi 2018

Geschreven op

In 2017 werkten Herman & Arrien Sietsma samen met het Historisch Centrum Overijssel, de gemeenten Epe, Wageningen, Rijnwaarden & Zevenaar, adviesbureau Necker van Naem, Huis Doorn en Kasteel Amerongen. Bedankt voor het vertrouwen en de goede samenwerking! Lees meer »

Herman Sietsma interim-directeur Historisch Centrum Overijssel (HCO) en Stichting Allemaal Zwolle

Geschreven op

Herman is per 1 november jl. gestart als interim-directeur (voor 2 dagen per week) bij het Historisch Centrum Overijssel. Hij vervult tijdelijk de vacature die ontstond door benoeming van Arie Slob tot minister van Onderwijs en Media. Lees meer »

Cor Davidse sluit zich aan bij Sietsma en Sietsma

Geschreven op

Cor Davidse (1987) verbindt zich als project- en interimmanager aan Sietsma en Sietsma. We zijn blij met zijn komst! Na zijn studie werktuigbouwkunde ontwikkelt Cor zich verder in het sociaal domein. Hij volgt succesvol de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Lees meer »