•• Management, advies & coaching ••

Zomer!

Het afgelopen half jaar hebben we samen met onze opdrachtgevers ons daar kunnen inzetten waar we energie van krijgen en van toegevoegde waarde kunnen zijn; daar zijn we blij mee! Bijdragen aan goede samenwerking, optimale planvorming of organisatieadvies leveren waarmee nieuw perspectief lonkt, daar doen we het voor.

 

Het eerste half jaar stond voor Herman in het teken van het herdenkingsjaar 1918-2018 (einde Eerste Wereldoorlog) voor Kasteel Amerongen en Huis Doorn. In beide huizen zijn interessante exposities en evenementen georganiseerd, zoals in Amerongen Help, de keizer komt! (geopend op 2 juni 2018) en in Doorn de expositie Verdriet verbeeld (wordt geopend 24 augustus 2018).

 

Verder was hij via Necker van Naem betrokken bij het raadsonderzoek Deventer naar de aansturing van theater/filmzaal De Viking, en bij het bestuur van de Zuidelijke Rekenkamer. Sietsma en Sietsma kregen de opdracht een advies te geven over de formatie van de Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe (BWB), dat in mei 2018 werd uitgebracht. Arrien en Herman hebben hierbij samengewerkt met Renée Kuin van SeinstravandeLaar.

 

Arrien was voornamelijk actief als interim-manager. Voor de gemeente Epe als manager van de afdeling Informatisering. Hier ligt de focus op planvorming die aansluit op de wensen van het nieuwe college. Datasturing, zaakgericht werken en uitvoering van de ICT-visie zijn voorbeelden van stevige opgaven. Voor de WUR is Arrien manager van projectmanagers & architecten binnen het IT-bedrijf. Met de omslag naar agile werken en realisatie van multidisciplinaire teams een interessante fase om een bijdrage aan te mogen leveren.

 

We gaan nu genieten van de zomer. Dat betekent uitrusten, zeilen, Vlieland, Frankrijk en andere mooie dingen. Maar ook bijpraten met onze partners. Heb je een vraag waarbij we kunnen helpen of meedenken, dat doen we graag, neem contact met ons op.

 

We wensen je een mooie zomer!

 

Hartelijke groet van Herman en Arrien

Naar het overzicht